Post by belsnetspocgateas on Mar 13, 2022 10:55:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn French Vocabulary, Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn French Vocabulary, Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачно злато ▞▞▞
▞▞▞ Learn French Vocabulary, Words 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се начин на који апликација приказује реч речника која се користи у реченици
апликација се само сруши.
Веома корисна апликација!
Одлична вредност! Сваки дан учим и појачавам свој француски речник. Волите гамификацију!
Обожавам ову апликацију, веома лака и цоол!
Про: Добра апликација за учење речника у покрету. Против: Много реклама. Препорука: Било би лепо када би се глаголи у инфинитиву коњугирали и на картицама.
Одлична апликација за проширење француског речника.
Гласовна апликација је супер
лоша апликација. није могао чути шта је речено
Одлично до сада.Ово је апликација коју сам тражио!
Огласи су превише наметљиви и појављују се пречесто, а неки чак и одмах почну да пуштају звук.
Лепа гамификација. свидело ми се.
Заиста ми се допала немачка апликација па сам мислио да ће и ова бити организована на исти начин, али нема друге облике речи, па чак ни пример реченице. Али то је добро само за речи и њихова значења. Управо сам почео да га користим тако да још увек нисам стигао да истражим све њихове карактеристике.
ХВАЛА ВАМ ПУНО ГОСПОдине ОВА АПЛИКАЦИЈА ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈБОЉИХ АПЛИКАЦИЈА
Без обзира на ком сте нивоу, ова апликација ме увек изненади, посебно својим новим ажурирањима.
За сада је добро
Увек приказује исту рекламу између сесија учења, а огласи су пречести... Осим овога, корисна језичка апликација уопште.
Невероватна апликација за учење 👏😍
Заиста одлична апликација. Много корисног речника, а свиђа ми се што користе систем сличан СРС. Само бих волео да се игре могу играти наученим речима, а не само новим речима
то је најбржа и најкориснија апликација за речник👍
👌👌👌
Никада не оцењујем апликације нити дајем коментаре, али ова апликација је заиста добра и волим је
Лепа апликација за обогаћивање француског речника
Learn French Vocabulary, Words Edukasyon zwrr
Најбољи начин за учење
Савршено. Свиђа ми се...
Хвала Богу на апликацијама. Добар насумични избор речи
Невероватно учење ми је помогло да добијем оцене на испитима из француског, сада могу да преварим своју браћу и сестре говорећи француски ФРАНЦУСКИ
Платио сам пуну верзију и Џејн је научила прву листу речи. То је сјајно.
Био сам велики обожаватељ ове апликације и учио сам неколико месеци заредом и то ми је изузетно помогло, али ми се телефон покварио и не могу ништа да пренесем јер морам да платим премију? Хоћеш да ми кажеш да је све било узалудно? Никада више не бих користио осим ако се овај проблем не реши
То је кул
Апликација је одлична, хвала. Али то је мало споро.
Добро је посебно за почетнике. Можете да вежбате свој изговор
Заиста веома добра апликација👍💣💥
Hyperforma Premium Arked ddq
Веома добра апликација коју сам позвао на француски слибус из 7 разреда
Ова апликација је корисна
Одлична апликација
Супер !
Одлична апликација за вокабулар
Добра страна: Одлична апликација за француски речник. Интерфејс једноставан за коришћење. Много речи (око 3450) Вероватно добар избор речи. Има више значења за неке речи. Може да прође кроз било коју или све речи у „Научи“ у било ком тренутку. Испробао сам бројне друге апликације и ова је најбоље одговарала мојој жељи да научим речник. Са мање од најбоље стране: чудна реч је погрешно преведена. Неколико речи или више њих имају веома упитан изговор; од посебног значаја су речи које почињу словом "ц". У „Леарн“ „Речи 70“ остају закључане иако сам завршио све друге речи и све „Вежбање“. У одељку „Учите“ када направите грешку појављује се искачући прозор. У овом искачућем прозору када желите да притиснете „Кс“ да откажете и покушате поново, додирна област „Кс“ је сувише мала, па је донекле тешко правилно додирнути (барем за мене). Када се француска реч појављује више пута, једно од значења је често нејасно. Доста огласа. Може бити иритантно, посебно када покушавате да наставите брзо. У „Вежби“ када сте прошли кроз велики број речи (више од 50..100?) може се збунити и проговорити реч намењену другом делу. Неке речи се изговарају превише тихо да би се чуло нормално подешавање јачине звука. Запажања (нису негативна или позитивна) Није корисно за учење граматике Није корисно за учење коњугација Почетни ниво. Пуно простора за додатне функционалности, а истовремено задржавајући једноставан интерфејс. На пример. 1: глаголи, када се кликне, везују за коњугацију рецимо 5 најпопуларнијих времена (презент, будућност, пассе цомпосе, имперфект и кондиционал). На пример. 2: не-глаголи, када се кликне на везу до леме (основног облика) која показује све друге изведене речи (на енглеском лема може бити „лепота“, а изведене речи су „лепота“, „лепа“ и „лепо“ и могуће чак и „улепшати”.
Веома корисно за учење речника
Фантастична апликација за учење француског језика.
Савршено
Муи буена апп
Лако разумети. На флипцард-у можете изговорити све реченице. Не само реч. Или је можда још једно дугме за слушање реченица. Било би лепо
корисна апликација за учење г
Волео бих да могу да користим звук ван мреже
Па, то је стварно добра апликација и свиђа ми се, али једини проблем је што не садржи лекције граматике, али све у свему је добра
Одличан начин да научите француски.
Учете френска лексика, глаголи Образование emv