Post by belsnetspocgateas on Mar 13, 2022 10:34:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Mõned tasemed ei tohiks olla nii rasked, kuid siiski, et see on päris hea mäng
Paljude tasemete jaoks ei saa sa piisavalt käike ja võimendid pole eriti võimsad. Otsustasin selle mängu kustutada. Lily's Garden on palju parem.
Lõpetasin just Princess of Fashion Pink Chic...see näitas, et mul on vabad tunnid, mündid, võimendid ja muud preemiad. Seejärel puudutasin mängu jätkamiseks noolt ja midagi ei näidanud. Ei mingit boonusaega, ei mingit lisamünti, ma näen ainult võimalust võita rohkem pileteid, aga osta pole enam midagi. Mis toimub???
Lahe mäng
Kas kellelgi on veel probleeme mängu seiskumise ja väljalülitamisega? Minu seadmes pole ühtegi teist rakendust
Mulle meeldis see mäng, kuid paar päeva tagasi, kui selle avasin, on sellel järsku hüpikaken, mille ühel küljel on kirjas, et minu praegune tase on 1 ilma tähtedeta ja 500 naela ning teisel pool, et see on leidnud muid samasuguseid mänguandmeid ja Ma tahan mängida. Mind sunnitakse ühe valima ja seadetesse ei pääse. Enne seda olin tasemel 5130 või selle lähedal, nii et pole mingit võimalust, et ma oleksin tasemel 1! Mul pole õrna aimugi, mis juhtus ja ei tea, mida teha........Ma ei hakka kindlasti nullist alustama.....
armastan suurt visuaalset mängu; ei meeldi tasemete vaheline viivitus, pärast taseme lõpetamist kulub järgmisele tasemele mängimiseks niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilg>> saadab teid alati tagasi avakuvale, et klõpsata järgmisele tasemele, tahaksin kohe järgmisele tasemele minna. Kuna ma ei kasuta oma tähti enne, kui mu elu on otsas
Mulle meeldib mäng, süžee ja graafika. Ma tean, et te kõik tahate sellega raha teenida, kuid see läheb liiga kalliks. Ainus viis raskematest tasemetest üle saamiseks on ostmine ja see hakkab masendama. Mõeldes "häärberist väljakolimisele"...Autasude suurendamine oleks kindlasti abiks!
Oleks tore saada rohkem aega eriliste sündmuste läbiviimiseks. Ma ei saa endale lubada esemete ostmist, mis aitavad teil kaugemale jõuda, ja mul pole terve päeva aega mängude mängimiseks. See ei näi kunagi ebaõnnestuvat, et kui ma hakkan lähedale jõudma, jään tasemele kinni ega saa sellest mööda. Kas see on kokkusattumus või sunnib mind ostma asju, mida ma ei saa endale lubada. Ma armastan mängu, ma lihtsalt pettun sageli
See on tore, kuid me läheme halvasse ruumi tähendab, et laadimine on nii palju kordi, see võtab, mis on, palun muutke seda, et mulle ei meeldi ja see ei meeldi paljudele teist.
Matchington Mansion Réflexion uuad
See on lõbus mäng, kuigi see jookseb alati kokku, kuid ma ei saa mängu mängida. Kui vajutan mängu nuppu, et aidata mu mäng kokku kukkuda
Pikad mängud ühele tähele. Muutub igavaks ja masentavaks. Peate maksma $, et nautida.. pole head
Ma olen nii kurb, sest pärast minu saavutusi olid kõik asjad kadunud ja ma peaksin uuesti alustama esimeselt tasemelt, kuigi jõudsin tasemele 850, palun aidake mind, kuidas ma saan selle uuesti kätte saada? Ausalt öeldes on see hämmastav mäng, suurepärane tugimeeskond, minu probleem oli lahendatud ja iga periood arendate mängu ja lisate uusi väljakutseid. Suur tänu Ma hindan teie pingutust ❤️
Lõbus mängida, kuid mõned tasemed on väga masendavad, sest neid on nii raske võita. Soovin, et oleks võimalus teatud tasemeid vahele jätta...
Video: MATCHINGTON MANSION HACK 2019 - Infinity Coins and Stars Cheat 2021, Juuli. Autorid Tom Cruise, Steven Spielberg ja idufirmad nagu Infinity - elada
Mul on imepilet, kuid ei saa suurepärast hinda avada???
Suurepärane, välja arvatud pikad reklaamid. 15 sekundit on hea, kuid mitte rohkem.
Suutmatus mänguga ilma ostmata edasi minna ei avalda muljet.
Rasked mängud on liiga rasked. Mulle meeldib lõõgastumiseks mängida. Kui ma tahaksin iga liigutust planeerida, mängiksin malet. Mõned nn lihtsad mängud on peaaegu võimatud.
Armastan mängu, kuid see kasutab minu telefonis 2 GB ruumi. Reklaame vaadatakse, kuid pärast vaatamist teatab, et ei saa reklaami laadida. Ma ei saa vaatamise eest tasu. Hakkan kaaluma selle mängu kustutamist.
See rakendus on tõesti nauditav, ma armastan seda nii väga ja kõigil tasemetel on raske mängida, et kõik tasemed läbida, kuid mulle meeldib see
Lõpetasin mõneks ajaks mängimise, tulin tagasi ja olin pettunud. Meeskondade ja muude minimängude lisandumine hoidis mind eemal. Nüüd mängin ainult siis, kui mul on elud otsa saanud mängudes, mis mulle tegelikult meeldivad. Taseme läbimiseks ei tohiks kuluda 4 või 5 päeva. Boonuste ja müntide hankimise raskus on naeruväärne.
Matchington Mansion. 4 140 494 meeldimist · 27 719 inimest räägivad sellest. Decorate your mansion with a match-3 makeover puzzle game! Design new home...
Matchington Mansion Hádanky yasx
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid viimasel ajal on see tõrkeid, kus on mustad ruudud, mis katavad kõike, olen selle desinstallinud ja uuesti installinud..... Mul on kahju, et see ei tööta
Mulle meeldib see lõbus mäng, võin seda mängu mängida terve päeva, see on nii lõõgastav. Väga minimaalsed reklaamid, mitte rohkem kui tavalised tasuta mängud. Mulle meeldivad võimalused osta asju vastutasuks 5-sekundilise kuulutuse vaatamise eest. Mäng on ilus ja lõõgastav. Ma naudin erinevaid asju, mida saate teha, ja kaunistusi jne. Mängumäng on fantastiline ja ma vihkan absoluutselt mänge, mis ei lase teil kunagi edeneda ilma suurte ostudeta. See mäng ei tee edusammudes kunagi järeleandmisi. Ma armastan seda nii väga! 💗
Väga sõltuvust tekitav. Armastan seda mängu, kuid mõned mänguvõimalused pole suurepärased. Mõistatused muutuvad keeruliseks ja mõnikord võib nende võitmiseks kuluda terve päev, kuid mulle meeldib väljakutseid esitada ja segada.
Matchington Mansion töötati Magic Tavern, Inc. Android arendaja Mõistatusmängud žanr. Android App on keskmine hinnang 4,4 koos 100 000 000+ installid.
Matchington Mansion Hádanky yasx
Hea ajaviide. Mitte väga raske
Esiteks... mul on laps ja ma ei taha, et ta mu telefonis neid petmise pilte näeks. Nii et palun eemalda need pildid. Ja muide... Lõpetage mu mööbli vahetamine ilma minu loata. Mängin lumises kohas ja kui tulen tagasi esikohale, muutub iga mööbel. Ma ei taha neid iga 5 päeva tagant vahetada. Peaksite selle mulle andma, aga laske mul valida, kas ma tahan seda või mitte. Aitäh
Reklaame ei laadita, võimendusi ei saa. Masendav
Sellel mängul on üks hullemaid lisasid... kuidas te saate selliseid lisandeid panna... tüdruk sai just teada, et ta on rase ja ta mees petab teda... see on see mensaje, mida te tahate selga panna. Lapsed, kes vaatavad lisa... Sellepärast läheb maailm hullemaks... sest väljendusvabadust, mida te kasutate selliste mensaje'de nägemiseks. Kohutav viis inimeste tähelepanu äratamiseks.
Tere. Hea mäng. Kas tärnist ei saa 1 asemel 2? see saab olema huvitav. Ka rohkema ostmise hind on kallis. Palun tehke see odavamaks 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Jälgige ja tapke telkijaid läbi reedel, 100. reede õudusikooni Jason Voorheesiga läbi 13 puzzle taseme! Jason terroriseerib Crystal Lake'i laagriplatsidest
Ma andsin sellele kolm tärni, sest mängud lähevad kallimaks ja te ei saa enam käike. Näib, et mäng on loodud teie müntide ja võimendite söömiseks, nii et peate rohkem ostma. Tõenäoliselt desinstallitakse.
Liiga palju "lugu". Mulle meeldivad sobitamise mängud ja ka kodusisustus/reno värk, kuid ma ei taha istuda läbi mitu tükki "rääkige inimesega X" või muud igavat jaburat sammu mõne tobeda süžee kohta, kahtlen, et see kedagi huvitab. Kui see jätkub. Sellele keskendununa ilmselt kustutan, kuna ma ei hooli nendest osadest. Häbi, sest muidu mulle mäng meeldib, kuid see on nii tüütu ja sama olen leidnud ka paljude teiste sarnaste mängudega.
Almighty: idle clicker game Παιχνίδια προσομοίωσης exb
Ma andsin 4 tärni, sest kuigi see on tore mäng, ei meeldi mulle ikkagi, kui raske see teine tase on hehe
Päris to mäng ainult ei saa uuendusi viimasel ajal
Värskendus oli suurepärane mäng ja nüüd ei lase see mul mängida, ajab mind pidevalt välja. Pole praegu väga rahul